De Open Bedrijvendag Enter zal dit jaar voor de eerste keer georganiseerd worden door verschillende ondernemers van het bedrijventerrein De Vonder. De insteek van deze open dag is om vrienden, familie, (bedrijfs-)relaties en alle andere geïnteresseerden een kijkje in de keuken te geven van de verschillende bedrijven Het doel hiervan is een stukje promotie voor het bedrijf, maar vooral ook om werkzoekenden een goed beeld te geven van de diversiteit aan bedrijven.

Enter was altijd al een ondernemend dorp. Dit ziet men terug in de geschiedenis, waarin Enter aan een handelsroute lag. Er werd voornamelijk gehandeld in klompen, ganzen, textiel en graan. Dit werd met de welbekende Enterse Zompen vervoerd naar andere delen van Nederland.

Op het moment telt Enter exact 1000 bedrijven van bakkerijen en slagers tot grote multinationals. Daarnaast zijn er veel kleinere, zelfstandige bedrijven en zzp’ers. Bedrijventerrein De Vonder huist ongeveer 100 bedrijven welke benaderd zijn voor deelname aan de Open Bedrijvendag. Tot op heden is er ruim 80% die deel zal nemen en erg enthousiast is.

Samen proberen we alles uit de kast te halen om deze dag tot een zo groot mogelijk succes te maken. Zo zijn er tijdens de dag verschillende rondleidingen binnen de bedrijven. Ieder bedrijf zal hier individueel invulling aan geven. Uiteraard is er ook gedacht aan vermaak voor de kinderen in de vorm van een ballonwedstrijd, speeltoestellen en er zal een treintje rondrijden die bezoekers van A naar B kan brengen.

Als afsluiting van het evenement wordt er een after-party georganiseerd in de centrale tent bij Coulisse aan de Vonderweg 48. Hierbij zal naast lekker eten, drinken en gezelligheid ook een Mysterie Guest aanwezig zijn om het feest op z’n kop te zetten. Wij kunnen de artiest op dit moment nog niet bekend maken omdat de tent anders te klein zal zijn.

Al met al proberen we er, samen met alle ondernemers die deelnemen, een grandioze dag van te maken en hopen we op goed weer en veel animo.

Tot dan!

Organisatie Open Bedrijvendag 2015

var _paq = _paq || []; _paq.push(['trackPageView']); (function () { var u = "https://stats1.wpmudev.com/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u + 'track/']); _paq.push(['setSiteId', '174698']); var d = document, g = d.createElement('script'), s = d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type = 'text/javascript'; g.async = true; g.defer = true; g.src = 'https://stats.wpmucdn.com/analytics.js'; s.parentNode.insertBefore(g, s); })();