Open Bedrijvendag Enter, 30 juni 2018 

 
 

Op 30 juni a.s. vindt voor de tweede keer de Open bedrijvendag Enter plaats. Een initiatief van de ondernemers Dave Letink, Frank ten Berge, Gerben Homan, Gerwin en Raymond Meilink, Gerwin Gerritsen, Herbert Markvoort, Arjan Hofman en Bart Knol die trots zijn op wat er in Enter zoal allemaal wordt gedaan.

 

Het is van groot belang dat de bevolking uit Enter maar ook uit de buurtgemeenten weten welke bedrijvigheden er zoal plaats vinden op het industrie terrein De Vonder. Met de uitbreiding van “De Elsmoat” is de bedrijvigheid alleen maar toegenomen, vandaar dat er een stevige connectie is met buurgemeente Rijssen. Samen sterk is het motto en hoe meer bedrijven, des te meer werkgelegenheid, hetgeen een verrijking voor onze regio betekend. Daarom zullen de burgemeesters Robben van Wierden en Hofland van Rijssen ook samen de opening doen hetgeen is gekoppeld aan een leuke openingsact met ballonnen voor kinderen die in grote getale welkom zijn bij de opening op de Elsmoat.

 

De openingpresentatie is in handen van Geert Pluimers, die in eerste instantie een praatje houdt met de burgemeesters, vervolgens zal presentator Kareltje van het Avonturenpark Hellendoorn de leuke act met de kinderen gaan doen.  Het bedrijventerrein kent vele bedrijven in evenzovele verschillende branches en dat maakt een open bedrijvendag ook zo leuk. Het geeft de gelegenheid aan geïnteresseerden om eens in de keuken van een bedrijf te kijken.

 

Normaal gesproken zal men niet zomaar op een doordeweekse dag een bedrijf binnenstappen om te kijken wat ze doen. Nu zaterdag 30 juni is dit wel mogelijk en de dag bij uitstek om de industrie terreinen “De Vonder” en “de Elsmoat”  te komen bekijken. De bekijken kan ook van bovenaf met een helikopter. De organisatie heeft een helikopter ingehuurd waarmee tegen betaling van een redelijk bedrag een rondvlucht gemaakt kan worden. Hoe leuk is het om je dorp eens van bovenaf te zien. Een gelegenheid die je niet vaak krijgt en misschien wel een leuk Vaderdag kado.

Inmiddels wordt er alles aan gedaan en voorbereidingen getroffen om aan de bezoekers diverse innovaties en bedrijfsvoeringen te tonen in een ontspannen en gezellige ambiance. Zzpers hebben hun eigen stek op de Elsmoat en de hele dag zal er via de luidsprekers diverse nieuwigheden worden omgeroepen om iedereen op de hoogte te houden.
Kortom een dag om niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

 
 

Met vriendelijke groet,
Organisatie Open Bedrijvendag Enter 2018
var _paq = _paq || []; _paq.push(['trackPageView']); (function () { var u = "https://stats1.wpmudev.com/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u + 'track/']); _paq.push(['setSiteId', '174698']); var d = document, g = d.createElement('script'), s = d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type = 'text/javascript'; g.async = true; g.defer = true; g.src = 'https://stats.wpmucdn.com/analytics.js'; s.parentNode.insertBefore(g, s); })();